Бъркам в рани на обществото до като правокирам внимание за подкрепа

 

 
Рейтинг: 3.00
(284)
Начало
Граждански инициативи
БГ - абсурди
ВЗАИМОПОМОЩ - връзки към: Правозащитни институции и организации
Околна среда
факти в мъглата
Анкети
За контакти


Визитка Фото Галерия Видео

факти в мъглата / Простреляха разобличителя на попфолка и мафията в мафиотска България.

Простреляха разобличителя на попфолка и мафията в мафиотска България.
07.04.08 00:36
единственият човек говорещ истината с конкретни имена в България
Вземи в gLOG


Простреляха разобличителя на попфолка и мафията в мафиотска България.

Георги Стоев 

- единственият човек говорещ истината с конкретни имена в България. Георги Стоев - човекът от мафията, който захранваше историите на Христо Калчев с информация от ъндърграунда, проговаря. В тази книга авторът прави нови гръмовни разкрития: * Кой вкара Маргините в затвора * Истината за контактите на Бойко Борисов и СИК * Кои политици дърпат конците на гангстерите * Кой кой е в бизнеса с наркотици

Малко след 12.30 часа днес е подаден сигнал за прострелян човек край хотел "Плиска" в столицата.

35-годишният Георги Стефанов Стоев, автор на публикации за групировките, е простреляният, съобщиха полицейски източници.

Прострелян е с един куршум в главата и има реална опасност за живота му.

Според очевидци нападението е извършено от двама души, които са избягали преди пристигането на силите на реда.

Стоев бил в кафене, близо до хотел "Плиска" където имал среща с двама души. По информация на полицията авторът е подготвял книга за организираната престъпност и срещата е била заради новото издание. На срещата обаче пристигнал само един от двамата души, който е и пряк свидетел на стрелбата.

Георги Стоев нашумя напоследък с книгите си за подземния свят. Той твърди, че е бил част от групата за "мокри поръчки", но никога не изпълнявал такива.

Преди месец пред водещата на „Горещо” Венета Райкова, Стоев разказа за ранните години на СИК и ВИС, за живота и смъртта на Иво Карамански, Васил и Георги Илиеви, за кукловода на кукловодите Андрей Луканов, за кокаина на колумбийците и Поли Пантев, за Косьо Самоковеца, Маргините и за Васил Божков и хазартния бизнес.

Тагава Стоев замеси и имената на известни попфолк певици с хора от подземния свят.

Твърди, че е имал и много приятели от ВИС.

"С някои от тях имах и общ бизнес. От тези мои контакти с тях съм научил доста неща”, разказа неотдавна Стоев.

"С Поли Пантев /убит на остров Аруба през 2001г ,бел. ред/ имахме общ бизнес със заведения. Работехме заедно, но бяхме близки. Евгени Стефанов - Женята /убит през 2003 г., бел.ред. /също ми беше приятел. За съжаление се познавах и с килъри, без да знам, че са такива или по-точно, че един ден ще се превърнат в такива”, каза в едно от последните си интервюта Стоев.

Той твърди, че Държавна сигурност е подпомогнала създаването на групировките.

"С какво може да се занимава ДС, при положение че е приключила дейността й в паричната схема, а тя познава перфектно престъпността? Само със създаване на нови механизми, чрез които да действа престъпността, в случая тези групировки”, казва още той.

Това е вторият подобен инцидент в столицата за по-малко от 24 часа. Снощи в столичния квартал Люлин бе убит 42-годишен бизнесмен.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1296